Vier Pasen in Egmond aan Zee!

Egmond aan Zee is een fijne plek aan de kust, met een heerlijk strand. Het voorjaar is een prachtig seizoen om Egmond en omgeving te ontdekken. Gecombineerd met onze voordelige Paas Arrangementen staat dit garant voor een paar heerlijke dagen aan de kust van Noord-Holland! 

Egmond aan Zee is een goede plek om Pasen door te brengen. Haal een frisse neus aan het strand, wandel langs de boulevard of bezoek het prachtige duingebied. Ga een middagje bowlen bij Lucky Strike Bowling of kom tot rust bij Zenmoodz Beauty & Spa gevestigd in Hotel Zuiderduin, hier kun je verschillende ontspannende behandelingen boeken. Ontdek deze Pasen de perfecte mix van activiteiten en ontspanning tijdens je verblijf in Egmond aan Zee.

Pasen in en rond Egmond aan Zee

Als je aan Egmond aan Zee denkt, denk je natuurlijk aan de zee en het strand. Wat is er nu heerlijker dan even lekker naar buiten te gaan om een frisse neus te halen en een wandeling te maken langs de kust? Geniet van de verfrissende zeebries, het prachtige uitzicht en de opspattende golven van de Noordzee. En als het echt koud is, is er niets fijner dan na een stevige wandeling op te warmen in een van de vele gezellige horecagelegenheden die Egmond aan Zee te bieden heeft.

Vanuit Egmond aan Zee wandel je zo het Noordhollands Duinreservaat in, dit is een van de grootste natuurgebieden van ons land. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen maar zorg er wel voor dat je een duinkaart aanschaft. Deze zijn te verkrijgen bij o.a. de automaten bij de entree van het gebied.

In het gezellige Egmond aan Zee is al veel te beleven. Wil je nog meer plekken bezoeken, neem een kijkje in kaasstad Alkmaar. Breng een bezoekje aan het Waagplein, de Grote Kerk of ga winkelen in de winkelstraten van Alkmaar.
In het naastliggende dorp Egmond aan den Hoef bevindt zich Brouwerij Egmond. Een biologische brouwerij waar je een rondleiding kunt boeken. Achteraf kun je hier genieten van een proeverij van de bieren die daar geproduceerd worden.