De prachtige omgeving van Egmond

Een badplaats aan het strand en tussen de duinen

Beleef de Egmonden

Welkom in Egmond aan Zee! Het hele jaar door is dit de ideale plek voor een ontspannende of actieve vakantie. Ga lekker naar het strand, ontspan in de sauna’s, ontdek de levendige omgeving, bezoek de gezellige braderie of geniet van leuke livemuziek. De winteragenda van Egmond is geschikt voor sportliefhebbers. Met de Fjoertoer, Egmond-Pier-Egmond, de Halve Marathon en de Wandelmarathon is er voor ieder wat wils. Rondom deze evenementen bieden wij verschillende speciale arrangementen aan.

drone_beeld_devassy

Winkeltjes, lunchen en dineren 

In de gezellige winkelstraat van Egmond aan Zee vindt je de leukste winkeltjes met een uniek assortiment. Van woonaccessoires tot kleding en van souvenirs tot tijdschriften. Hier kunt je gezellig rondkijken. Bent u toe aan een kopje koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner? Dan zit je goed in Egmond aan Zee! Je hebt de keuze uit veel restaurants en strandpaviljoens met een prachtig uitzicht.

In de Egmonden is het hele jaar door van alles te doen.

winkelstraat_egmondaanzee

Fietsen in de omgeving

Geniet van de prachtige natuur in de omgeving, de pittoreske dorpjes en het uitgestrekte polderlandschap. Stap op de fiets en ontdek een van de uitgestippelde fietsroutes. Bekijk hier de prachtigste fietsroutes in de omgeving. 

fietsroutes_deegmonden

Wandelen in de omgeving

Wie naar Egmond aan Zee komt voor vakantie, en van wandelen houdt, is in Egmond helemaal op zijn plek. Egmond staat bekend om zijn mooie gebieden, zowel strand, zee en duinen. Ontdek alle prachtige gebieden van Egmond op je wandelschoenen. Wij hebben een aantal wandelroutes uitgestippeld deze kun je hier vinden. 

wandelen Egmond

Zou je nog meer willen weten over de omgeving van de Egmonden? Lees dan onze blogs! In onze blogs vertellen wij uitgebreid over wat er allemaal speelt in en rondom de Egmonden. 

Tip

Wil je er even lekker tussen uit? Boek een voordelige overnachting en geniet in Egmond aan Zee.

Kijk hier voor de prijzen en beschikbaarheid.