lechampion-ehm23-1.png

Overnachting vlakbij de start

De Halve Marathon van Egmond is legendarisch. Zowel het ruige terrein als de weersomstandigheden kunnen een geduchte uitdaging vormen. Neem jij deel aan deze sportieve uitdaging? Boek dan een ontspannen verblijf in een van onze hotels. Zo weet je zeker dat je uitgerust en op tijd aan de start verschijnt.

Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Voor hardlopers begin het hardloopseizoen met de Halve Marathon van Egmond. Wil je je goed voorbereiden op het parcours? Met de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon maak je alvast kennis met de Egmondse hardloopklassieker. Deze voorbereidende loop vindt ongeveer een maand eerder plaats. Houd voor de details de website van Le Champion in de gaten.

Kwart marathon

Is een halve marathon nog net even te zwaar voor je? Dan is de kwart marathon een prima alternatief. Geniet van de prachtige natuur, het uitdagende parcours en laat je aanmoedigen door de vele toeschouwers.

Egmond Wandel Marathon

Eind januari trapt de Egmond Wandel Marathon het nieuwe wandelseizoen af. Ontdek de verrassende routes in het prachtige en afwisselende landschap terwijl je, naar keuze, een afstand van 10,5, 15 of 21,1 km aflegt. Wil je hieraan meedoen dan is het zaak om je inschrijving voor dit zeer populaire wandelevenement tijdig te regelen.

Combineer inspanning met ontspanning

Je kunt jouw sportieve evenement uitstekend combineren met een heerlijk onbezorgd verblijf in een van onze hotels. Zo weet je zeker dat je uitgerust en op tijd aan de start verschijnt.