Le-Champion-EWM-03.jpg

Egmond Wandel Marathon

Eind januari gaat het wandelseizoen van start met de Egmond Wandel Marathon. Combineer jouw deelname aan deze sportieve uitdaging met een ontspannende overnachting in een van de hotels van Hotel in Egmond.  

Waarom een Egmond Wandel Marathon Arrangement?

Doe je mee aan de Egmond Wandel Marathon? Boek dan een van onze speciale arrangementen en verschijn uitgerust en op tijd aan de start. Je kunt kiezen voor een arrangement met een of twee overnachtingen inclusief ontbijt. Hotel Zuiderduin, Hotel de Boei, Strandhotel Golfzang en Hotel de Vassy verwelkomen je graag voor een ontspannen verblijf. Wil je graag ontzorgd worden tijdens het wandelweekend? De arrangementen van Hotel Zuiderduin zijn inclusief dinerbuffet en bieden de optie om een, zelf samen te stellen, lunchpakket bij te bestellen voor de wandeldag. Let op: Alle arrangementen zijn exclusief startbewijs voor de Egmond Wandel Marathon!

Routes Egmond Wandel Marathon Arrangement

Deelnemers aan de Egmond Wandel Marathon kunnen kiezen uit verschillende uitdagende routes waarbij zij de afwisselende landschappen rondom Egmond aan Zee doorkruisen. De deelnemers hebben de keuze of zij 1 of 2 dagen een van de verschillende routes meewandelen.De routes gaan over het brede strand, langs kronkelende wandelpaden in het duingebied.

Hoe en wanneer inschrijven voor de Egmond Wandel Marathon?

De routes lopen voor een groot deel door het Noordhollands Duinreservaat. Een prachtig gebied waar je je al wandelend kunt verbazen over de schoonheid van het landschap kunt verbazen. Om dit unieke natuurgebied te beschermen wordt door de organisatie van de Egmond Wandel Marathon gewerkt met deelnemerslimieten. De voorverkoop gaat voor dit populaire wandelevenement opent medio augustus 2024 via de website https://www.egmondwandelmarathon.nl.