Sportief begin met Egmond-Pier-Egmond

Begin het jaar goed met het eerste sportieve evenement op de kalender van Egmond aan Zee. Met ruim 3000 deelnemers is Egmond-Pier-Egmond de grootste strandrace van Europa. De inschrijving voor de 24 editie in 2025 opent medio augustus. Dat geeft je voldoende tijd om je voor te bereiden. Bijvoorbeeld door al een rit over het strand of door de duinen te maken. Informeer wel eerst naar de strandregels m.b.t. toegang tot strand van de betreffende gemeente. Ook in duinen gelden bepaalde toegangs- en gedragsregels ter bescherming van de kwetsbare natuur.
Verzeker jezelf van een ontspannen start en regel nu alvast jouw verblijf.

Waarom een Egmond-Pier-Egmond Arrangement?

Doe je mee aan de Egmond-Pier-Egmond? Deze spectaculaire strandrace gaat over het strand en door de duinen van Egmond aan Zee naar de pier in Velsen Noord en weer terug naar Egmond aan Zee. Deelnemers aan deze strandrace vinden hun uitdaging in de obstakels, trappen, klimmetjes, trappen van het parcours en daarnaast de winterse weersomstandigheden. Verschijn uitgerust aan de start van deze strandrace-klassieker en boek een verblijf bij een comfortabel hotel van HotelinEgmond.nl. De Egmond-Pier-Egmond arrangementen bevatten 1 overnachting inclusief ontbijt met als aankomstdatum vrijdag 10 januari 2025.

Zorg voor je spieren, bezoek onze wellness

Na 38 km fietsen over strand en door duinen, klimmen en windvlagen trotseren, verdienen je spieren wel wat extra aandacht. Laad je batterij weer op en boek een sauna-arrangement, bijvoorbeeld saunabezoek en massage. Geniet van de weldadige warmte in een van de sauna's van Zenmoodz Beauty & Spa in Hotel Zuiderduin. Laad je batterij weer op en boek een sauna-arrangement, bijvoorbeeld saunabezoek en massage.

Sportief weekend voor bikkels

Heb je na 38 kilometer door wind en weer racen over het strand nog energie over? Op zondag 12 januari is het de beurt aan het volgende sportieve evenement: de legendarische Halve Marathon van Egmond. Ook hier vormen het ruige terrein en de weersomstandigheden een geduchte tegenstander. Is een halve marathon iets te zwaar na jouw fietsprestatie? Dan is de kwart marathon een prima alternatief. Tijdens dit hardloop evenement hebben wij diverse arrangementen beschikbaar, bekijk hier alle mogelijkheden.