Hotels in Nederland met wellness, relaxen in Egmond aan Zee

Om helemaal tot rust te komen hoef je niet ver te reizen. Boek eens een verblijf in een van de fijne wellness hotels in Nederland, bijvoorbeeld bij Hotel in Egmond in Egmond aan Zee aan de kust van Noord-Holland. Wellness aan zee is dé manier om helemaal te ontspannen en je batterij weer op te laden. Zowel de prachtige omgeving als de vele mogelijkheden van Zenmoodz Beauty & Spa dragen bij aan heerlijk tot rust komen.

Wellness hotel aan zee

Een verblijf in een hotel met wellness is een heerlijke mini-vakantie waardoor je optimaal tot rust komt. Geen gehaast en gestress om terug te keren naar de dagelijkse routine maar een dag vol ontspanning, helemaal voor jou. Geniet na jouw spa-dagje van een overnachting in een comfortabele hotelkamer. Hotel Zuiderduin biedt naast Zenmoodz Beauty & Spa allerlei faciliteiten zoals een restaurant, brasserie, fitnessruimte, zwembad met whirlpool, squashbaan en een bowling.

Wellness Egmond aan Zee, ontspannen in een prachtige omgeving

De locatie van Zenmoodz Beauty & Spa in Hotel Zuiderduin, op 100 meter van het brede strand van Egmond aan Zee, biedt alle gelegenheid om nieuwe energie op te doen. Bezoek het strand, snuif de frisse zeewind op en droom weg bij het geruis van de Noordzee.

Voordelen van wellness

Een momentje van aandacht voor jezelf is sowieso een aanrader. Even pas op de plaats om rust te vinden en stress van je af te laten glijden. Spa-liefhebbers zweren bij wellnessbezoek om te onthaasten en zich fitter te voelen. Zenmoodz Beauty & Spa biedt onder andere: Finse sauna’s, Japanse baden, een stoombad, een zoutsauna en een infraroodcabine. Tip: een saunabezoek is heerlijk voor je spieren en gewrichten. Vind je de warmte van de Finse Sauna te intens dan is de infraroodcabine een aanrader.