Kerst bij Hotel in Egmond

Vier jij de kerst het liefst buiten de deur? Trek er met de feestdagen lekker op uit en vier Kerstmis in Egmond aan Zee met een van onze Kerst Arrangementen. Maak een winterse strandwandeling, verken de smalle straatjes van Egmond aan Zee en proef de kerstsfeer. De volledig verzorgde feestavond laat je genieten van de feestelijke sfeer en, afhankelijk van het gekozen arrangement,  het heerlijke kerstbuffet of keuzediner. Je hoeft je geen zorgen te maken over de thuisreis want onze Kerst Arrangementen zijn inclusief een fijne overnachting in een comfortabele hotelkamer. De volgende ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Kom genieten bij ons in Egmond aan Zee

Kerst Arrangementen aan het strand

Egmond aan Zee is een prima plek om de kerstdagen door te brengen. Haal een frisse neus aan het strand, wandel langs de boulevard of bezoek het prachtige duingebied. In Hotel Zuiderduin vind je verschillende faciliteiten om nog meer te genieten van de kerstdagen. Zo is bowlen dé gelegenheid voor een leuke middag of avond en dat kan prima bij de 8 banen van de Lucky Strike Bowling in het hotel! Geef je de voorkeur aan heerlijk tot rust komen? In het hotel is ook Zenmoodz Beauty & Spa gevestigd, hier kun je verschillende ontspannende behandelingen boeken.

De verschillende Kerst Arrangementen van Hotel in Egmond

De Kerst Arrangementen van Hotel in Egmond voorzien in een sfeervolle feestavond met heerlijk eten, gezelligheid en een ontspannen overnachting in een comfortabel hotel in Egmond aan Zee.

Wat je wensen voor kerst aan het strand ook zijn, bij Hotel in Egmond hebben we voor iedereen een fantastisch Kerst Arrangement:

  • Bij Hotel Zuiderduin kun je kiezen voor een feestavond op 1e of 2e kerstdag in de prachtig aangeklede Zuiderduinzaal mét sfeervolle livemuziek van onze huisband. De arrangementen zijn te boeken vanaf 1 overnachting. Ook bieden we op 2e kerstdag een arrangement waarin je welkom bent voor het kerstbuffet in Restaurant Zuiderduin. Welk arrangement je ook kiest, zowel het ontbijt als het gebruik van het aangenaam verwarmde zwembad is bij de prijs inbegrepen.
  • Ga je voor het Kerst Arrangement van Strandhotel Golfzang dan ben je op de eerste kerstdag vanaf 18.30 uur welkom bij Restaurant EAZEE voor het 3-gangen keuzediner. De avond bij Restaurant EAZEE duurt tot ongeveer 22.00 uur. Daarna kun je nog even fijn wandelen door het dorp, uitkijken over de zee of heerlijk ontspannen in je modern ingerichte hotelkamer. Het arrangement is te boeken vanaf één overnachting, zowel het ontbijt als het gebruik van de saunaruimte is bij de prijs inbegrepen.
  • Heb je wel zin in de gezelligheid, en natuurlijk de heerlijke buffetten, in Hotel Zuiderduin maar geef je er de voorkeur aan om te overnachten in een klein en rustig gelegen hotel? Kies dan voor een van de Kerst Arrangementen van Hotel Neptunus. Het hotel is gelegen naast het prachtige duingebied, en op een kleine 5 wandelminuten van Hotel Zuiderduin. De arrangementen zijn te boeken vanaf één overnachting, het ontbijt in ons gezellig ontbijtrestaurant is inbegrepen.

Wat is er te doen in en rond de kerst in en rond Egmond aan Zee?

  • Zeg je Egmond aan Zee dan zeg je … zee en dus strand. En hoe fijn is het om er even lekker op uit te gaan en een heerlijke wandeling te maken over het strand. Geniet van de frisse zeewind, de winterse aanblik en de opspattende golven van de Noordzee. En is het erg koud? Dan is het nog fijner om na een flinke wandeling bij te komen en op te warmen in een van de vele gezellige warme horecagelegenheden van Egmond.
  • Breng een bezoekje aan kaasstad Alkmaar. Tijdens de kerstperiode biedt Alkmaar diverse tijdelijke activiteiten. Bekijk het aanbod op de website van Alkmaar Prachtstad.
  • Vanuit je hotel in Egmond aan Zee wandel je zo het Noordhollands Duinreservaat in, dit is een van de grootste natuurgebieden van ons land. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen maar zorg er wel voor dat je een duinkaart aanschaft.