Oud & Nieuw bij Hotel in Egmond

Wat is er nou fijner dan heerlijk ontspannen en onbezorgd het nieuwe jaar in te gaan? Geniet met familie, vrienden of met z’n tweeën van een van de volledig verzorgde Oud & Nieuw Arrangementen van Hotel in Egmond. Tijdens de volledig verzorgde feestavond geniet je, afhankelijk van het gekozen arrangement, van  een uitgebreid dinerbuffet of keuzediner. We maken er met gezellige muziek een fantastische avond van. Om klokslag 00.00 uur proosten we samen op een voorspoedig jaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer naar huis want met onze Oud & Nieuw Arrangementen kun je ontspannen overnachten in een fijne overnachting in een comfortabele hotelkamer.

Kom genieten bij ons in Egmond aan Zee

Jaarwisseling aan het strand

Sluit het oude jaar feestelijk af aan het strand van Egmond aan Zee. Egmond aan Zee is een prima plek om de jaarwisseling door te brengen. Geniet van de zeelucht en de rust van het prachtige omringende duingebied. Schep een luchtje aan het strand, verken de straatjes van Egmond aan Zee of maak een stevige strandwandeling.

De verschillende Oud & Nieuw Arrangementen van Hotel in Egmond

Met de Oud & Nieuw Arrangementen van Hotel in Egmond ben je zeker van een topavond met lekker eten, gezelligheid en een heerlijke overnachting in een comfortabel hotel in Egmond aan Zee. Het uitgebreide ontbijt op Nieuwjaarsdag is inbegrepen. Gegarandeerd een prima begin van het nieuwe jaar!

Wat je wensen voor de jaarwisseling buiten de deur ook zijn, bij Hotel in Egmond hebben we voor iedereen fantastisch Oud & Nieuw Arrangement:

  • Bij Hotel Zuiderduin kun je kiezen voor een feestavond in de  Zuiderduinzaal mét sfeervolle livemuziek van onze huisband. Geniet van de warme en koude buffetten en een verrassend dessertbuffet. Je overnacht in een comfortabele kamer in ons hotel en mag gratis gebruikmaken van ons zwembad. Je begint het nieuwe jaar goed met het uitgebreide ontbijtbuffet in ons restaurant.
  • Kies je voor de Oud en Nieuw Arrangementen van Strandhotel Golfzang dan vier je de jaarwisseling  met een heerlijk 6-gangendiner bij Brasserie Bruutt.. of bij Restaurant EAZEE.  Na het proosten op het nieuwe jaar kun je genieten van een goede nachtrust in je hotelkamer. Je begint de volgende ochtend het jaar goed met een heerlijk ontbijt in Restaurant EAZEE.
  • Heb je wel zin in de gezellige oudejaarsviering in Hotel Zuiderduin maar overnacht je liever in een kleiner en rustiger hotel? Dan is het arrangement van Hotel Neptunus een ideale keuze. De feestavond vindt plaats in de Zuiderduinzaal van Hotel Zuiderduin maar je overnacht bij Hotel Neptunus, gelegen op een kleine 5 wandelminuten van Hotel Zuiderduin. Het ontbijt in ons gezellig ontbijtrestaurant is inbegrepen.

Wat is er te doen rond oud & nieuw in Egmond en omgeving?

  • Na het afsluiten van het oude jaar kun je op 1 januari het nieuwe jaar sportief ingaan met de Egmondse nieuwjaarsduik. Kijk hier voor meer informatie en/of een ticket. Geen zin in een verfrissende duik? Kom dan de zwemmers gezellig aanmoedigen.
  • Ben je een beetje bijgekomen van het gefeest of wil je graag een frisse neus halen? Maak dan een fijne wandeling langs het prachtig brede strand van Egmond aan Zee.
  • In de winkelstraat van Egmond aan Zee vind je allerlei leuke winkeltjes en gezellige restaurants, terrasjes en (verwarmde) strandpaviljoens waar je kunt genieten van een hapje en/of drankje.
  • Plan je een wat langer verblijf tijdens oud en nieuw dan kun je  Alkmaar een bezoekje brengen. Wandel door de d’Oude stad met z’n leuke smalle straatjes, mooie geveltjes en bijzondere winkeltjes.
  • Begin het nieuwe jaar goed en maak een fijne wandeling of fietstocht door het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Geniet van de frisse buitenlucht en de prettige stilte van het winterse duinlandschap.