Nazomer aanbieding aan zee

Op deze pagina vind je onze Nazomer Aanbiedingen, deze bieden we in 3 van onze hotels. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen maar allemaal aantrekkelijk gelegen in Egmond aan Zee en vlakbij het strand. Kom lekker naar de kust van Noord-Holland, maak een fijne strandwandeling, verken het levendige dorp en kom heerlijk tot rust in Hotel de Boei, Hotel de Vassy of Strandhotel Golfzang. Wees er wel snel bij want op=op! Voorkom dat je misgrijpt, twijfel niet te lang en boek vandaag nog een heerlijke nazomer aan het strand.

Wanneer is de aanbieding geldig?

Met de Nazomer Aanbieding van Hotel in Egmond.nl kun je in september en oktober 2023 één of meer dagen verblijven in Hotel de Boei, Hotel de Vassy of Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee. Je kunt al vanaf 1 overnachting boeken, aankomst mogelijk van zondag t/m donderdag. Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties? Dan is dit een geweldige manier om nog even supervoordelig te genieten van het strand, voor we richting herfst en winter gaan. Boek vandaag nog jouw Nazomer Aanbieding en kom uitwaaien aan de Noordzeekust.

Wat is er te doen in en rondom Egmond aan Zee?

  • Ook in de nazomer is het heerlijk aan het prachtig brede strand van Egmond aan Zee. Maak een fijne strandwandeling en geniet van de laatste zonnestralen van de zomer. Geen zon? Ook uitwaaien aan het strand is heerlijk!
  • In aanloop naar de herfst veranderen de kleuren van het prachtige duinlandschap. Kilometerslange vrijliggende, autovrije wandel- en fietspaden lopen dwars door het Noordhollands Duinreservaat. Maak een wandeling of fietstocht en geniet van de flora en fauna in de Egmondse duinen.
  • De gezellige kustplaats heeft allerlei leuke winkeltjes en er is een overvloed aan gezellige terrasjes en restaurants. Voor wie zin heeft in uitgebreid shoppen, een museum bezoeken of uitgaan; de historische stad Alkmaar is makkelijk te bereiken.
  • Geen zin in het strand? In de omgeving kun je kiezen uit verschillende uitstapjes. En ook in Egmond aan Zee hoef je je niet te vervelen; zo kun je heerlijk ontspannen in de sauna of kom gezellig een potje bowlen.