Ontdek Egmond aan Zee Strandvakantie in eigen land

Kies voor een heerlijke zomervakantie aan het strand van Egmond aan Zee. Zo weet je zeker dat je niet al te ver hoeft te reizen en toch kunt genieten van een superfijne strandvakantie. Zonnebaden op het strand, pootjebaden in de zee en lekker zitten bij een gezellig strandpaviljoen of op een terrasje in de gezellige badplaats. Zin in meer actie? Duik in de golven, huur een surfplank en verken wandelend of op de fiets het omringende duingebied. Ga shoppen in historisch Alkmaar, bezoek een museum of verken de prachtigste plekken in Noord-Holland.

3 overnachtingen inclusief ontbijt vanaf €202,50 p.p.

Bekijk de aanbiedingen

Zomervakantie in Egmond aan Zee

Bij HotelinEgmond.nl hebben we verschillende mogelijkheden om deze zomervakantie door te brengen aan zee. Zoals een zomervakantie arrangement maar je kunt ook kiezen voor een van onze andere arrangementen, aanbiedingen of boek een paar dagen in een van onze hotels of appartementen. Welke mogelijkheid je ook kiest: zee, strand, prachtige natuur én het levendige dorp krijg je er hoe dan ook bij. Elk hotel heeft z’n eigen karakter en mogelijkheden. Of je nu graag vanuit je hotelkamer in een paar minuten het strand opstaptdicht bij de duinen verblijft, uitslaapt in een modern ingerichte hotelkamer of graag de beschikking hebt over allerlei faciliteiten; we hebben voor iedereen een prima hotel. Geef je de voorkeur aan een paar dagen in een appartement? Ook die hebben we voor je. Kijk snel welk hotel of appartement jou het meeste aanspreekt. Het voormalige vissersdorp Egmond aan Zee is het hele jaar door een populaire bestemming, óók in de zomervakantie. Wees er dus snel bij en zorg ervoor dat je niet achter het net vist.

Wanneer is mijn zomervakantie?

Wacht niet te lang met het reserveren van jouw zomervakantie. Hoe langer je wacht des te minder keus. De vastgestelde data voor de zomervakantie 2024 voor Nederlandse scholen zijn:

  • Regio Noord: 20 juli t/m 1 september 2024
  • Regio Midden: 13 juli t/m 25 augustus 2024
  • Regio Zuid: 6 juli t/m 18 augustus 2024

Ben je niet gebonden aan schoolvakanties? Bekijk dan de aanbiedingen op onze last minute pagina.

Wat is er te doen in en rondom Egmond aan Zee?

Daar kunnen we kort over zijn: heel veel! Om een indruk te geven volgen hieronder een paar highlights:

  • Vakantie in eigen land is altijd een aanrader maar … Egmond aan Zee heeft een prachtig breed strand en de natuurlijk de Noordzee.
  • In het gezellige dorp zijn leuke winkeltjes en er is een overvloed aan gezellige terrasjes en restaurants. Wil je nog meer keuze dan is kaasstad Alkmaar makkelijk te bereiken.

Even een dagje geen strand? In de omgeving kun je kiezen uit verschillende musea voor jong en oud.