Winter aan het strand

Egmond aan Zee is een heerlijke plek om te verblijven. De winter is een prachtig seizoen om Egmond en omgeving te ontdekken. Gecombineerd met onze voordelige Winter Aanbiedingen staat dit garant voor een paar heerlijke dagen eropuit aan de kust van Noord-Holland!

Kom genieten bij ons in Egmond aan Zee

Winter aan het strand van Egmond aan Zee

Maak heerlijk lange wandelingen over het prachtig brede strand van Egmond en geniet van de aanblik van de onstuimige winterse Noordzee. Strijk daarna neer bij een gezellig restaurant, terras of strandpaviljoen en warm jezelf op met een lekker warm drankje. Egmond aan Zee is meer dan alleen zee en strand. Het dorp wordt omgrenst door het uitgestrekt Noordhollands Duinreservaat, een must voor elke liefhebber van natuur, wandelen of fietsen.

Jouw winters verblijf in Egmond

Wat je wensen voor een winters verblijf aan het strand ook zijn, bij Hotel in Egmond kun je in verschillende hotels profiteren van de Winter Aanbieding. Ben je op zoek naar een hotel met veel faciliteiten of een gezellig knus hotel? Wil je zo dicht mogelijk aan het strand overnachten, graag je hond meenemen of zijn er speciale wensen ten aanzien van toegankelijkheid? Je vindt bij ons de hotelkamer die aansluit bij jouw wensen.

Wat is er in de winter te doen in en rond Egmond?

  • In de winkelstraat van Egmond aan Zee vind je allerlei leuke winkeltjes en gezellige restaurants, terrasjes en (verwarmde) strandpaviljoens waar je kunt genieten van een hapje en/of drankje.
  • Vind je het te koud voor een wandeling of fietstocht? In Hotel Zuiderduin vind je de Lucky Strike Bowling, De bowling beschikt over acht moderne bowlingbanen met leuke muziek en mooie lichteffecten. Kortom, dé gelegenheid voor een gezellige middag of avond.
  • De historische stad Alkmaar is makkelijk te bereiken, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Slenter lekker door de stad, bekijk de historische straatjes en geveltjes van d’Oude stad, ga op shop-expeditie, of plan een gezellig avondje uit.
  • Voor wie interesse heeft in lokale geschiedenis is er in de drie Egmonden – Egmond aan Zee, Egmond aan de Hoef en Egmond Binnen  - meer dan genoeg te genieten. Breng eens een bezoek aan het Museum van Egmond, de Abdij van Egmond of het Bezoekerscentrum Historisch Egmond. Bekijk het volledige aanbod op Egmond.nl.
  • Het Noordhollands Duinreservaat is in elk seizoen een aanrader maar in de winter kun je genieten van het gevarieerde landschap in winterse tinten. Verken de de Egmondse duinen lopend of op de fiets; het gebied beschikt over kilometerslange autovrije wandel- en fietspaden. Let op: je hebt een duinkaart nodig, deze kun je o.a. bij de automaten bij de entree van het gebied aanschaffen.