Restaurant_Zuiderduin_tafel02.jpg

Eten en drinken Voor ieder wat wils

Verblijf je in een hotel of in een appartement van Hotel in Egmond en heb je zin in een lekker ontbijt, lunch of diner buiten de deur? Egmond aan Zee biedt onze gasten veel keuze, er zit altijd wel wat voor je bij. Ook voor een kopje koffie met of zonder gebak of een lekker drankje zit je hier gebeiteld.
Hieronder vind je een kleine greep uit het horeca-aanbod.

Restaurant Zuiderduin Uitgebreide buffetten

Restaurant Zuiderduin is het restaurant van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.  Hotelgasten genieten hier 's ochtends van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met o.a. verse broodjes, fruit, zuivel, warme en koude dranken. 's Avonds is het restaurant geopend voor iedereen en kunt u in een sfeervolle omgeving genieten van warme en koude buffetten. De dinerbuffetten zijn met koude en warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten zeer gevarieerd. Hou wel een plekje over want we hebben ook nog een uitgebreid en verrassend dessertbuffet! 

Bekijk de website van Restaurant Zuiderduin

Brasserie Bisou Koffie, lunch en diner

In de sfeervolle brasserie van Hotel Zuiderduin zijn de gasten van Hotel Zuiderduin elke dag van harte welkom voor een lekker kopje koffie of ander drankje. Je bent welkom voor een lunch of diner. 

De brasserie is open vanaf 10:30 uur voor een kopje koffie, drankje of gerecht van de kleine kaart. 

Pub O'Donnell's Pub én museum

Pub O'Donnell's is een geliefde plek onder de gasten van Hotel Zuiderduin. Neem plaats aan de bar, aan een tafeltje of in een gezellig zitje en geniet van een hapje en drankje. De sfeervolle pub doet ook dienst als museum. Onder het genot van een drankje kun je prachtige emaillen reclameborden uit de jaren ’30, ’40 en ’50 bekijken. Daarnaast kun je in O’Donnell’s ook prima een potje poolen of darten.
Vraag bij de receptie naar de actuele openingstijden en kom langs voor een hapje, drankje én gezelligheid.

Neem een kijkje in de pub

EAZEE Vlakbij het strand

EAZEE is prachtig gelegen aan de Boulevard in Egmond aan Zee en een geliefde plek voor een lekker kopje koffie met appelgebak, een gezellige borrel of een heerlijk diner. Gasten van Strandhotel Golfzang kunnen bij EAZEE genieten van een heerlijk ontbijt met vers gebakken broodjes gebakken, vers fruit, zuivel, warme en koude dranken. 
De fijne ligging bij het strand en het dorpscentrum speelt een belangrijke rol in de populariteit van het restaurant, maar ook de gastvrijheid, gezelligheid en heerlijke gerechten mogen niet onderschat worden. 

Bekijk de menukaart

Jooi! Genieten op een toplocatie

Restaurant Jooi! is een sfeervol en gezellig restaurant waar je van harte welkom bent voor ontbijt, lunch, diner én een gezellige borrel. Het restaurant is fantastisch gelegen aan de boulevard van Egmond aan Zee, direct tegenover de strandopgang. Dat is nog eens een goed begin of goede afsluiter van een fijne dag in Egmond aan Zee! Restaurant Jooi! is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur. 

Bekijk de menukaart