Ontdek Egmond aan Zee Strandvakantie in eigen land

Kies voor een heerlijke zomervakantie aan het strand van Egmond aan Zee. Zo weet je zeker dat je niet al te ver hoeft te reizen en toch kunt genieten van een superfijne strandvakantie. Zonnebaden op het strand, pootjebaden in de zee en lekker relaxen bij een gezellig strandpaviljoen of  terrasje. 

3 overnachtingen inclusief ontbijt vanaf €202,50 p.p.

Zomer in Egmond aan Zee

Wil je de zomer graag doorbrengen aan de Noordzeekust in Noord-Holland? Bij HotelinEgmond.nl hebben we verschillende mogelijkheden om comfortabel te verblijven in Egmond aan Zee. Zo kun je een Zomer Arrangementen boeken maar je kunt ook kiezen voor een van onze andere arrangementen, aanbiedingen of reserveer een verblijf van een paar dagen in een van onze hotels of appartementen. Wat je ook kiest: met al het moois van Egmond aan Zee en omgeving wordt het vast een heerlijk verblijf. Al onze hotels hebben hun mogelijkheden. Of je nu graag vanuit je hotelkamer in een paar minuten het strand opstaptdicht bij de duinen verblijft, uitslaapt in een modern ingerichte hotelkamer of graag in een hotel verblijft met allerlei gemakken; je vindt jouw hotelkamer bij Hotel in Egmond. Geef je de voorkeur aan een paar dagen in een appartement? Ook die hebben we voor je. Kijk snel welk hotel of appartement jou het meeste aanspreekt. De gezellige badplaats Egmond aan Zee is het hele jaar door een populaire bestemming. Wacht dus niet te lang en boek snel jouw hotelkamer of appartement.

Wanneer is mijn zomervakantie?

Wacht niet te lang met het reserveren van jouw zomervakantie. Hoe langer je wacht des te minder keus. De vastgestelde data voor de zomervakantie 2024 voor Nederlandse scholen zijn:

  • Regio Noord: 20 juli t/m 1 september 2024
  • Regio Midden: 13 juli t/m 25 augustus 2024
  • Regio Zuid: 6 juli t/m 18 augustus 2024

Ben je niet gebonden aan schoolvakanties? Bekijk dan de aanbiedingen op onze last minute pagina.

Wat is er te doen in en rondom Egmond aan Zee?

Daar kunnen we kort over zijn: heel veel! Om een indruk te geven volgen hieronder een paar highlights:

  • Vakantie in eigen land is altijd een aanrader maar … Egmond aan Zee heeft een prachtig breed strand en natuurlijk de Noordzee.
  • In het gezellige dorp zijn leuke winkeltjes en er is een overvloed aan gezellige terrasjes en restaurants. Wil je nog meer keuze dan is kaasstad Alkmaar makkelijk te bereiken.
  • Even een dagje geen strand? In de omgeving kun je kiezen uit verschillende musea voor jong en oud.