Vragen over het verblijf

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Je kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst. Uitchecken kan bij vrijwel al onze appartementen en hotelkamers tot 10.30 uur.

Verblijf je in de suite van Hotel Zuiderduin? Dan heb je tot 12.00 uur de tijd om uit te checken.

Waar kan ik in- en uitchecken?

Hotel Zuiderduin:
Bij Hotel Zuiderduin kunt u 24/7 in- en uitchecken.

Strandhotel Golfzang:
Bij strandhotel Golfzang kunt u 24/7 in- en uitchecken.

Lido appartementen en Hotel de Boei:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel de Boei als u verblijft in één van de Lido appartementen. Hotel de Boei bevindt zich tegenover Lido appartementen. De receptie van Hotel de Boei is op vrijdag geopend tot 19:00 uur, op de overige dagen tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij Hotel Zuiderduin, gelegen aan Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Appartementen de Egmonden:
De receptie van De Egmonden is in het hoogseizoen geopend op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, buiten het hoogseizoen op maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op alle andere dagen/tijden dient u in te checken bij Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Natuurlijk Appartementen:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. Ook voor het uitchecken vragen wij u om naar Hotel Zuiderduin te gaan.

Hotel de Boei:
De receptie van Hotel de Boei is op vrijdag geopend tot 19:00 uur, op de overige dagen tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Hotel de Vassy:
De receptie van Hotel de Vassy is op vrijdag geopend tot 19:00 uur, op de overige dagen tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij Strandhotel Golfzang, Boulevard Noord 8 in Egmond aan Zee.

Hotel Neptunus:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. Ook voor het uitchecken vragen wij u om naar Hotel Zuiderduin te gaan.

Hotel Mare Liberum:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. Ook voor het uitchecken vragen wij u om naar Hotel Zuiderduin te gaan.

Kan ik mijn auto bij het hotel parkeren?
 • Hotel Zuiderduin
  Gasten van Hotel Zuiderduin kunnen gratis gebruik maken van ons parkeerdek of parkeergarage. Dit is op basis van beschikbaarheid. Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. Je kunt jouw elektrische auto op ons parkeerdek parkeren.

 • Strandhotel Golfzang
  Gasten van Strandhotel Golfzang kunnen parkeren in de parkeergarage van Golfzang op basis van beschikbaarheid, voor €14,00 per nacht. Uitzondering hierop is het parkeren van elektrische auto's: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. Je kunt jouw elektrische auto buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning, verkrijgbaar via de hotelreceptie, dit kost €7,00 per nacht.

 • Hotel De Dennen
  Gasten van Hotel De Dennen kunnen parkeren in de parkeergarage voor €7,00 per nacht. Dit is op basis van beschikbaarheid. Op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. Let op: de doorrijhoogte van de parkeergarage is 2 meter waardoor een bus, auto met dakkoffer of fietsen op de fietsendrager niet kunnen parkeren in de parkeergarage. Heeft de auto een lage bumper of fietsendrager laag boven de grond, dan is de parkeergarage niet te gebruiken vanwege de steile inrit. In dat geval kunnen auto's buiten het hotelterrein geparkeerd worden. Via de receptie kan er een parkeervergunning aangevraagd worden, dit kost €7,00 per nacht.

 • Hotel de Boei, Hotel de Vassy, Hotel Mare Liberum en Natuurlijk Appartementen
  Gasten van Hotel de Boei, Hotel de Vassy, Hotel Mare Liberum en Natuurlijk Appartementen kunnen buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning via de hotelreceptie. Per hotelkamer is er één parkeervergunning beschikbaar, dit kost €7,00 per nacht.

 • Lido Appartementen
  Lido Appartementen beschikt over een eigen parkeerterrein. Per appartement bieden wij één parkeerplaats aan. Hier zijn geen parkeerkosten aan verbonden.

 • Appartementen de Egmonden
  Appartementen de Egmonden beschikt over een parkeergarage. Gasten van de Egmonden kunnen hier gratis parkeren o.b.v. beschikbaarheid. Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in de garage van de Egmonden te parkeren. Je kunt je elektrische auto op het parkeerdek van de Egmonden parkeren.

Kan ik gratis parkeren in Egmond aan Zee?

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

 • 1 maart tot 1 november, van 10.00 tot 19.00 uur.
 • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur (per 1 januari 2023). Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

Sommige accommodaties van Hotel in Egmond beschikken over een eigen parkeergelegenheid. Andere accommodaties stellen tegen betaling een digitale parkeervergunning beschikbaar. Hier kun je lezen wat van toepassing is bij het hotel of appartement van uw voorkeur.

Ik moet eerder naar huis. Kan ik geld terugkrijgen?

Alleen indien bij ons een annuleringsverzekering is afgesloten, is in bepaalde gevallen terugbetaling mogelijk. Bekijk belangrijke informatie over de annuleringsverzekering zoals: de omvang van de dekking, de voorwaarden, uitkering en plichten van de verzekeringsnemer.

In geval het verblijf via een andere partij geboekt is, is er geen annuleringsverzekering afgesloten bij Hotel in Egmond. Mocht je bij een andere partij verzekerd zijn adviseren wij om daar de niet genoten overnachting te declareren. Indien een bewijs van vervroegd vertrek nodig is dan voorzien wij daar graag in.

Wat zijn de openingstijden van de faciliteiten?

Kijk voor de openingstijden van de verschillende faciliteiten op de openingstijdenpagina.

Of kijk voor meer informatie op de website van:

Welke faciliteiten zijn gratis?
 • Verblijf je in Hotel Zuiderduin dan kun je gratis gebruikmaken van het zwembad.
 • Verblijf je in Strandhotel Golfzang dan kun je gratis gebruikmaken van de saunaruimte van Strandhotel Golfzang
Is het ontbijt inbegrepen?

Het ontbijt is inbegrepen bij het verblijf in een hotelkamer in onze hotels.

Tijden ontbijt:

 • Hotel Zuiderduin: tussen 07.30 en 10.30 uur
 • Strandhotel Golfzang: tussen 07.00 en 10.30 uur
 • Hotel de Boei: tussen 08.00 en 10.30 uur
 • Hotel de Vassy: tussen 08.30 en 10.30 uur
 • Hotel Mare Liberum: tussen 08.30 en 10.30 uur
 • Hotel Neptunus: tussen 08.30 en 10.30 uur
Bij welke hotels kan ik mijn hond meenemen?

Bij welke hotels kan ik mijn hond meenemen?

Een aantal van onze accommodaties beschikt over speciale kamers/appartementen waar honden (maximaal 2) welkom zijn. Je kunt je hond, onder voorbehoud van beschikbaarheid, meenemen naar:

Voor het meebrengen van jouw hond, hulphonden uitgezonderd, vragen wij een toeslag. Belangrijk: om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk om jouw hond tijdig vooraf aan te melden bij het hotel/appartement.

*Hulphonden mogen gratis mee

Andere vraag?

Heb je niet gevonden wat je zocht of nog een andere vraag? Ga dan naar onze klantenservice pagina en selecteer een ander onderwerp of stel je vraag aan ons via het contactformulier.