Vragen over het verblijf

Bij welke hotels kan ik mijn hond meenemen?

Bij welke hotels kan ik mijn hond meenemen?

Een aantal van onze accommodaties beschikt over speciale kamers/appartementen waar honden (maximaal 2) welkom zijn. Je kunt je hond, onder voorbehoud van beschikbaarheid, meenemen naar:

Voor het meebrengen van jouw hond, hulphonden uitgezonderd, vragen wij een toeslag. Belangrijk: om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk om jouw hond tijdig vooraf aan te melden bij het hotel/appartement.

*Hulphonden mogen gratis mee

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Je kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst. Uitchecken kan bij vrijwel al onze appartementen en hotelkamers tot 10.30 uur.

Verblijf je in de suite van Hotel Zuiderduin? Dan heb je tot 12.00 uur de tijd om uit te checken.

Kan ik gratis parkeren?

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

 • 1 maart tot 1 november, van 10.00 tot 19.00 uur.
 • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur (per 1 januari 2023). Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

 • Gasten van Hotel Zuiderduin kunnen gratis gebruik maken van ons parkeerdek of parkeergarage. Dit is op basis van beschikbaarheid. Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto op ons parkeerdek parkeren.
 • Lido Appartementen beschikt over een eigen parkeerterrein. Per appartement bieden wij 1 parkeerplaats aan.
 • Gasten van Strandhotel Golfzang kunnen parkeren in de parkeergarage van Golfzang op basis van beschikbaarheid, voor € 14,00 per nacht. Uitzondering hierop is het parkeren van elektrische auto's: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in onze garage te parkeren. U kunt uw elektrische auto buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning, verkrijgbaar via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht.
 • Appartementen de Egmonden beschikt over een parkeergarage. Gasten van de Egmonden kunnen hier gratis parkeren o.b.v. beschikbaarheid.  Belangrijk: op last van de brandweer is het niet toegestaan om elektrische auto’s in de garage van de Egmonden te parkeren. U kunt uw elektrische auto op het parkeerdek van de Egmonden parkeren.
 • Gasten van Hotel de Boei, Hotel de Vassy, Hotel Mare Liberum en Natuurlijk Appartementen kunnen buiten het hotelterrein parkeren door middel van een digitale parkeervergunning via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht.
Ik moet eerder naar huis. Kan ik geld terugkrijgen?

Alleen indien bij ons een annuleringsverzekering is afgesloten, is in bepaalde gevallen terugbetaling mogelijk. Bekijk belangrijke informatie over de annuleringsverzekering zoals: de omvang van de dekking, de voorwaarden, uitkering en plichten van de verzekeringsnemer.

In geval het verblijf via een andere partij geboekt is, is er geen annuleringsverzekering afgesloten bij Hotel in Egmond. Mocht je bij een andere partij verzekerd zijn adviseren wij om daar de niet genoten overnachting te declareren. Indien een bewijs van vervroegd vertrek nodig is dan voorzien wij daar graag in.

Is het ontbijt inbegrepen?

Het ontbijt is inbegrepen bij het verblijf in een hotelkamer in onze hotels.

Tijden ontbijt:

 • Hotel Zuiderduin: tussen 07.30 en 10.30 uur
 • Strandhotel Golfzang: tussen 07.00 en 10.30 uur
 • Hotel de Boei: tussen 08.00 en 10.30 uur
 • Hotel de Vassy: tussen 08.30 en 10.30 uur
 • Hotel Mare Liberum: tussen 08.30 en 10.30 uur
 • Hotel Neptunus: tussen 08.30 en 10.30 uur
Wat zijn de openingstijden van de faciliteiten?

Kijk voor de openingstijden van de verschillende faciliteiten op de openingstijdenpagina.

Of kijk voor meer informatie op de website van:

Welke faciliteiten zijn gratis?
 • Verblijf je in Hotel Zuiderduin dan kun je gratis gebruikmaken van het zwembad.
 • Verblijf je in Strandhotel Golfzang dan kun je gratis gebruikmaken van de saunaruimte van Strandhotel Golfzang
Waar kan ik in- en uitchecken?

Hotel Zuiderduin:
Bij Hotel Zuiderduin kunt u 24/7 in- en uitchecken.

Strandhotel Golfzang:
Bij strandhotel Golfzang kunt u 24/7 in- en uitchecken.

Lido appartementen en Hotel de Boei:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel de Boei als u verblijft in één van de Lido appartementen. Hotel de Boei bevindt zich tegenover Lido appartementen. De receptie van Hotel de Boei is op vrijdag en zaterdag geopend tot 19:00 uur en op zondag tot 18:00 uur. Op doordeweekse dagen is de receptie dagelijks geopend tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij Hotel Zuiderduin, gelegen aan Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Appartementen de Egmonden:
De receptie van De Egmonden is in het hoogseizoen geopend op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op alle andere dagen dient u in te checken bij Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Natuurlijk Appartementen:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. Ook voor het uitchecken vragen wij u om naar Hotel Zuiderduin te gaan.

Hotel de Boei:
Op maandag en vrijdag kunt u bij Hotel De Boei inchecken tot 19.00 uur en op de overige dagen kunt u tot 17.00 uur inchecken bij Hotel de Boei. Na 17.00 uur kunt u alleen inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Hotel de Vassy:
De receptie van Hotel de Vassy is dagelijks geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u inchecken bij Strandhotel Golfzang, Boulevard Noord 8 in Egmond aan Zee.

Hotel Neptunus:
U kunt inchecken bij de receptie van Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. Ook voor het uitchecken vragen wij u om naar Hotel Zuiderduin te gaan.

Hotel Mare Liberum:
Inchecken kan van 07:00 uur tot 17:00 uur bij de receptie van Hotel Mare Liberum. Buiten deze tijden dient u in te checken bij Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 in Egmond aan Zee.

Andere vraag?

Heb je niet gevonden wat je zocht of nog een andere vraag? Ga dan naar onze klantenservice pagina en selecteer een ander onderwerp of stel je vraag aan ons via het contactformulier.