5 tips voor een onvergetelijke vakantie

Hoe maak je jouw vakantie nou echt onvergetelijk

Een onvergetelijke vakantie, voor iedereen is het belangrijk om een paar weken in het jaar even helemaal niks te moeten. Even niet aan het werk denken, even niet de broodtrommels voor de kinderen klaarmaken, even niet socializen bij het koffieapparaat; gewoon echt even niks.

Als je de keuze hebt gemaakt om heerlijk naar de Nederlandse kust te gaan, hoe maak je deze vakantie dan echt onvergetelijk? In deze blog vertellen wij hoe je jouw vakantie echt de moeite waard maakt. 

Tip 1) De perfecte accommodatie

Wakker worden in een prachtige omgeving, samen met je partner, vrienden, het hele gezin of misschien wel alleen. Opstaan, de deuren openslaan, de zee horen ruisen en het gezellige kustdorp horen bruisen. Maar welk verblijf wordt het? Waar ga jij die ontspannen vakantie beleven? Oriënteer jezelf goed welke accommodatie jij gaat boeken, zo voorkom je teleurstelling en dan zit je met je verblijf ieder geval goed! 

Tip 2) Het kan zomaar 'sweater weer' worden

Het is aan te raden om op vakantie genoeg kleding mee te nemen, vooral voor een vakantie aan de Nederlandse kust. Want je weet nooit wat voor weer het wordt. Welk seizoen je ook op vakantie gaat naar dit prachtige gebied, een trui kun je altijd wel gebruiken! ‘s Avonds koelt het aan de kust wat sneller af, en dan is het toch wel erg lekker om ook een trui bij je te hebben. Ben je die toch vergeten? Egmond aan Zee biedt veel shopgelegenheid met erg leuke winkeltjes voor al jouw vergeten spullen.

sweater

Tip 3) Laat je verwennen en bedienen

Vakantie is er om echt helemaal tot rust te komen, dus twijfel vooral niet om een terras op te lopen en je heerlijk te laten bedienen. Een lekker koud biertje op een van de strandpaviljoens of een kopje koffie bij een van de gezellige restaurants die Egmond te bieden heeft. Geef het lekker uit handen, want zo geniet je het meest.

Tip 4) Verken de omgeving

Het strand, het is er heerlijk! Maar naast het strand en de zee heeft Egmond nog veel meer te bieden. In Egmond heb je meerdere mogelijkheden om een vervoermiddel te huren. Je zou de Egmonden per fiets kunnen verkennen. Maar tegenwoordig heb je ook e-choppers om de omgeving te doorkruisen. Want wat is er nou leuker dan andere plekken ontdekken in je eigen tempo?

Tip 5) Laat je huis goed achter

Laat je huis schoon achter, want na jouw heerlijke vakantie moet je ook gewoon weer naar huis… Dat hoort er natuurlijk bij. Maar hoe lekker is het om na een heerlijke ontspannende vakantie in een schoon en opgeruimd huis te komen? Zo kan jij na je vakantie er weer echt tegenaan!

schoonmaak


Tip

Wil je er even lekker tussen uit? Boek een voordelige overnachting en geniet in Egmond aan Zee.

Kijk hier voor de prijzen en beschikbaarheid.