Speciale wensen

Hoe kan ik een babybedje reserveren?

Wil je een babybedje (€ 7,50 per nacht) reserveren? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via +31 (0)72 750 2000 of vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik reserveren bij Restaurant Zuiderduin?

Wil je graag een (extra) reservering maken voor een diner of arrangement bij Restaurant Zuiderduin? Gasten van hotels en appartementen van HotelinEgmond.nl zijn welkom bij Restaurant Zuiderduin. Reserveren kan telefonisch via 072-7502000 of stuur een e-mail naar info@restaurantzuiderduin.nl.

Ik ben slecht ter been. Welke hotels zijn geschikt voor mij?

Bij Hotel Zuiderduin en bij Appartementen de Egmonden vind je rolstoeltoegankelijke kamers en appartementen met de benodigde aanpassingen voor een zorgeloos verblijf.

Kan ik de bowling bijboeken?

Het is niet mogelijk om tijdens je online-boeking een reservering voor de bowling toe te voegen. Reserveren kan bij de receptie van Hotel Zuiderduin, telefonisch via 072 750 2040, via het aanvraagformulier op de website van Lucky Strike Bowling of door een e-mail te sturen naar info@luckystrikebowling.nl.

Kan ik een diner bijboeken?

Boek je een verblijf bij Hotel Zuiderduin dan kun je het dinerbuffet eenvoudig toevoegen aan jouw online reservering. Nadat je een kamer en datum geselecteerd hebt voeg je bij ‘Extra’s’ het dinerbuffet op de gewenste datum toe.

Kan ik een saunabezoek bijboeken?

Boek je een verblijf bij Hotel Zuiderduin dan kun je een saunabezoek eenvoudig toevoegen aan jouw reservering. Nadat je een kamer en datum geselecteerd hebt voeg je bij ‘Extra’s’ het saunabezoek op de gewenste datum toe. Verblijf je in een van onze andere accommodaties neem dan contact op met Zenmoodz via 072 750 2060 en info@zenmoodz.nl.

Kan ik fietsen bijboeken?

Heb je geen eigen fiets mee? Dan kun je in Hotel Zuiderduin terecht bij BikeMike. Naast (elektrische) fietsen kun je hier ook tandems, elektrische rolstoelfiets of een strandrolstoel huren. Kijk op de website van BikeMike voor meer informatie.

Kan ik mijn hulphond meenemen?

Een aantal van onze accommodaties beschikt over speciale kamers/appartementen waar honden (maximaal 2) welkom zijn. Je kunt je hulphond meenemen naar:

Hulphonden mogen gratis mee. Belangrijk: om teleurstellingen m.b.t. beschikbaarheid te voorkomen, dien je jouw hond tijdig vooraf aan te melden bij het hotel. 

Kan ik eerder inchecken?

Dit is op aanvraag mogelijk, echter op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via +31 (0)72 750 2000 of vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik later uitchecken?

Dit is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via +31 (0)72 750 2000 of vul het contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Andere vraag?

Heb je niet gevonden wat je zocht of nog een andere vraag? Ga dan naar onze klantenservice pagina en selecteer een ander onderwerp of stel je vraag aan ons via het contactformulier.