Natuurlijk Appartementen(1).jpg

Thuiskomen bij Natuurlijk Voor een heerlijke vakantie

Op zoek naar een rustig gelegen appartement in Egmond aan Zee? De appartementen Natuurlijk zijn prachtig gelegen aan de rand van de duinen van Egmond aan Zee, bij Restaurant Natuurlijk.

De appartementen zijn geschikt voor 4 personen en zijn modern en kindvriendelijk ingericht. Uw (jonge) kinderen zullen zich hier ook zeker vermaken, want in de achtertuin van Restaurant Natuurlijk en uw appartement vindt u een speeltuin en een midgetgolfbaan.

Natuurlijk(3).jpg

4-persoonsappartement 45 m2 Genieten aan de kust

In het 4-persoonsappartement van Natuurlijk heeft u de beschikking over twee slaapkamers, een woonkamer en badkamer. Dit appartement voelt tijdens uw vakantie echt als thuis. Tijdens uw verblijf krijgt u een parkeervergunning om voor de deur te parkeren en u krijgt één keer per week schoon bed- en badlinnen.

Wilt u reserveren of meer informatie ontvangen? Mail vrijblijvend naar natuurlijk@egmondappartementen.nl of neem telefonisch contact met ons op via 072 750 2002.

Bekijk de prijzen
Natuurlijk(2).jpg

4-persoonsappartement 60 m2 Met volop ruimte

In dit ruime appartement van 60m² kunt u met 4 personen genieten van een welverdiende vakantie. Naast twee slaapkamers heeft u de beschikking over een woonkamer en badkamer. 

Ook bij een verblijf in dit appartement krijgt u een parkeervergunning te leen en ontvangt u elke week één set schoon bed- en badlinnen.

Wilt u reserveren of meer informatie ontvangen? Mail vrijblijvend naar natuurlijk@egmondappartementen.nl of neem telefonisch contact met ons op via 072 750 2002.

Bekijk de prijzen

Natuurlijk Appartementen

Restaurant Natuurlijk - Midgetgolf.jpg

Met uitdagende midgetgolfbaan Leuk voor jong en oud

In de achtertuin van de appartementen ligt een uitdagende minigolfbaan met 18 holes. Ga de uitdaging aan en speel met het hele gezin of laat de kinderen lekker zelf hun gang gaan. Tip: geniet bij mooi weer tussen de holes door van een kopje koffie, drankje of ijsje op het terras van het restaurant.