De Egmonden in het Hulphond Magazine

Marion en haar familie testen ons nieuwste appartementencomplex uit ''De Egmonden''

Jaarlijks verschijnen er drie edities van het Hulphond Magazine. Hotel in Egmond is er trots op dat wij in de nieuwste editie mogen staan met een prachtig interview over onze nieuwe accommodatie  ''De Egmonden''. Het magazine is sinds deze editie ook in een geheel nieuw jasje gestoken.

De Egmonden is voor iedereen die een heerlijk verblijf aan de Egmondse kust zoekt een prachtige accommodatie. Maar voor mensen die iets minder valide zijn is het helemaal een mooie uitkomst. De appartementen die bij De Egmonden aangeboden worden zijn van alles voorzien. Van een in hoogte verstelbaar keukenblok tot het ruime rolstoeltoegankelijke balkon.

Wij van De Egmonden zochten testpersonen om onze appartementen te testen en de organisatie Hulphond Nederland mocht hiervoor iemand selecteren! Hulphond Nederland benaderde hiervoor Marion en haar familie. Dit omdat zij vonden dat Marion de afgelopen tijd zoveel had meegemaakt en dus wel toe was aan een heerlijk onbezorgd weekend weg. 

Marion van Looij mocht samen met haar gezin en hulphond Rix, Appartementen De Egmonden testen en volgens het interview is dit meer dan goed bevallen bij Marion en haar familie. 

Als wij het interview met Marion lezen, zijn wij natuurlijk meer dan trots met deze review over Appartementen De Egmonden.

"De omgeving is echt prachtig en het appartement ligt zowel dichtbij het centrum als bij het strand. Ook de hond kun je er goed uitlaten."

Hulphond Nederland

Zo schrijft Hulphond Magazine het volgende: ‘’Hier zijn letterlijk en figuurlijk alle drempels weggenomen en heeft maximale gastvrijheid de hoogste prioriteit. Zorgvraag of niet, bij De Egmonden zal niemand zich buitengesloten voelen, geen enkele gast komt er iets te kort.’’

Wil je het hele interview lezen met Marion? Bekijk dan snel de online versie van dit interview via de onderstaande link:
https://hulphond.maglr.com/hulphond-magazine-2022/maximale-gastvrijheid-in-egmond-aan-zee1

Voor meer informatie en beschikbaarheid over De Egmonden:
De Egmonden – Rolstoeltoegankelijke strandvakantie in Egmond - Hotel in Egmond

Tip

Wil je er even lekker tussen uit? Boek een voordelige overnachting en geniet in Egmond aan Zee.

Kijk hier voor de prijzen en beschikbaarheid.